Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

SAS Återinför krav för munskydd på alla flighter från och med 6 december 2021!

Coronaviruset Covid-19


Förändringar i tidtabellen
Information om avgångar och ankomster till Sundsvall Timrå Airport uppdateras löpande på Sundsvall Timrå Airports hemsida. För mer information kring din resa eller frågor om om- och avbokningar, kontakta ditt flygbolag.

Utlandsresor – reserekommendationer från UD

Nu kan symtomfria personer resa inom Sverige. Samtidigt behöver vi fortsätta att hålla avstånd till varandra för att förebygga smittspridning, precis som tidigare. Undvik nära kontakter med människor som du inte umgås med normalt, både under resan och på ditt resmål.

För mer information besök Folkhälsomyndighetens sida om reserekommendationer från UD. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utrikesdepartementet (UD) råd gällande resor till andra länder hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Hantering av Covid-19 på Sundsvall Timrå Airport
Med anledning av spridningen av coronaviruset och covid-19 följer Sundsvall Timrå Airport kontinuerligt den information som kommer från ansvariga myndigheter. Vi följer utveckling från dag till dag och vidtar de åtgärder som myndigheterna anser nödvändiga.

I samband med avgång och ankomst vill vi att du bär munskydd under din vistelse i terminalbyggnaden (begränsat antal finns till försäljning i vårt Servicecenter), och vi påminner alla att hålla avstånd och hålla en god handhygien. Handsprit finns tillgänglig i vår terminal.

Vi uppmanar alla resenärer att checka in online (via flygbolagens hemsidor och appar) och att använda SAS incheckningsautomater samt Self service bag drop om du har bagage.

För att undvika trängsel ber vi medföljande att ta avsked eller välkomna resenärerna utanför terminalen. Vi uppmanar även till kontakt med ditt flygbolag, researrangör eller resebyrå om vad som gäller för just din resa

Personalen på flygplatsen
I säkerhetskontrollen, byts handskar även efter varje visitation av person eller väska.

Personal som inte arbetar bakom plexiglasskydd använder munskydd alternativt visir under avgång och ankomst..
Kontakt

Frank Olofsson

Flygplatschef

Telefon: 072-17 09 502

Visa månad