Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Coronaviruset Covid-19

15 april 2020


Förändringar i tidtabellen

Information om avgångar och ankomster till Sundsvall Timrå Airport uppdateras löpande på Sundsvall Timrå Airports hemsida. För mer information kring din resa eller frågor om om- och avbokningar, kontakta ditt flygbolag.

Utlandsresor – reserekommendationer från UD

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande avråder UD från icke nödvändiga resor till alla länder. I länder eller områden där UD sedan tidigare avråder från resor, gäller dessa beslut. Beslut om avrådan togs 14 mars 2020. Avrådan gäller till och med 15 juni, varefter en ny bedömning kommer att göras. För mer information besök Folkhälsomyndighetens sida om reserekommendationer från UD.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hantering av Covid-19 på Sundsvall Timrå Airport

Med anledning av spridningen av coronaviruset och covid-19 följer Sundsvall Timrå Airport kontinuerligt den information som kommer från ansvariga myndigheter. Vi följer utveckling från dag till dag och vidtar de åtgärder som myndigheterna anser nödvändiga.

För Sundsvall Timrå Airport är alltid säkerheten för våra passagerare och våra medarbetare högsta prioritet. Utifrån de rekommendationer som kommer från ansvariga myndigheter har Sundsvall Timrå Airport säkerställt rutiner för att minimera risken för smittspridning på flygplatsen. Sundsvall Timrå Airport uppmanar alla passagerare att vidta god handhygien och respektera medresenärer genom att hosta och nysa i armvecket eller i en näsduk för att hindra eventuell smitta från att spridas.
Kontakt

Frank Olofsson

Flygplatschef

Telefon: 072-17 09 502

Visa månad